الكفتة :
أولا اللحم المفروم حطينا عليها البصل المفروم والنعناع المفروك
بعدين قلبناهم وحطينا بيضاية وشوية بقسماط وطبعا ملح وفلفل
وكده الكفتة جاهزة للتصبيع
وآدى الكفتة بعد ماتصبعت فى الصينية ولاحظوا فيه كفتات صغننين ودول بأه اللى حانستعملهم فى حشو البطاطس الكروكيت
البطاطس الكروكيت :
آدى البطاطس بعد ماسلقناها
وقشرناها
وهرسناها وحطينا عليها ملح
وآدى أول دوريايه
وحطينا جواها الكفتة الصغننة اللى قلتلكم عليها
وقفلناها كويس
وآدى بعد مارصيناها فى الصينية والمدورة دى مش محشية لزوم النباتيين
وبعدين كله فى الدقيق والبيض والبقسماط وهب تحمير فى الزيت وبالهنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق