السبت، 28 أبريل 2012

بابا غنوج

طريقة عمل سلطة بابا غنوج طريقة عمل سلطة بابا غنوج طريقة عمل سلطة بابا غنوج

الكمية تكفي: 5 أشخاص طريقة عمل سلطة بابا غنوج  وقت التحضير: 15 دقيقة طريقة عمل سلطة بابا غنوج  وقت الطهي: 10 دقائق طريقة عمل سلطة بابا غنوج  المقادير: 1.ثمرتان من الباذنجان 
2.كوب زبادى
3.نص ثمرة ثوم
4.زيت ذرة
5.ملح/فلفل اسود/ليمون طريقة عمل سلطة بابا غنوج  التحضير: يغسل الباذنجان طريقة عمل سلطة بابا غنوج  الطبخ: يوضع الباذنجان على النار للشوى .
بعد التاكد من تمام نضج الباذنجان يقشر .
يوضع الباذنجان المفشر مع كوب الزبادى والثوم المقشر والملح والفلفل الاسود والزيت وعصير اليمون ويخلط جيدا ليصبح اقرب ما يكون للقوام الكريمى (ناعم). طريقة عمل سلطة بابا غنوج  ملاحظات: يجد تخريم الباذنجان قبل الشواء بالشوكة.
سلطة البابا غنوج دة ميزيتها خفيفة جدا وطعمها جديد.
يمكن تجميل السلطة بالحمص السلوق
***اهم حاجة بقى يا جماعة عايزة اعرف اية هى سلطة البابا غنوج الاصلية فى مصر عشان انا وفتكات كنا بتناقش السلطة بتاعتى ولا بتعتها هى الاصلى .
ياريت كل واحدة من سيدات فتكات تقول رايها بس بعد متجرب الاتنين.

موضوع .كوم http://mawdoo3.com/%D8%A7%D9%84%D8%B5%D9%81%D8%AD%D8%A9_%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%A6%D9%8A%D8%B3%D9%8A%D8%A9

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق