اللانشون المقادير ...
3بيضات ـ3حبات حبهان ـ 3معالق دقيق ـ3قطع جبنه مثلثات ـمكعب ونص مرقة دجاج (يعاض عنها ببهارات لحمه )ـنص معلقه صغيره فلفل اسود ـنصف كوب زيت ـشعرة صغيرة لعله (خلى بالكم اغن اللعله علشان اللون لو زادت هتبقى كبده ههههههه)ـشعرة ملح صغيرة
الطريقه اللانشون :ـ
نضرب جميع المكونات السابقه بالخلاط العادى الى ان يصبح مزيج
نجيب حله ونضع فيها ماء ونتركها على النار حتى تغلى الماء
نضع المزيج فى كيس بلاستيك ونربطه جيدا ونلفه بورق حرارى
نسقط الكيس فى الماء المغلى ونهدى النار تحته ونتركه لمدة من ساعة الى ساعه ونصف ثم نخرج الكيس
ونضعه بالثلاجه بعدما يبرد وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق